Badkamer informatie en tips

Badkamer ideeen

Inspiratie badkamer

Een badkamer kan verschillende functies kan hebben. Tegenwoordig hebben de echte traditionele badkuipen deels plaatsgemaakt voor moderne douches, stoomdouches, wastafels, radiatoren en toiletten. De afgelopen jaren is de badkamer dan ook een steeds grotere rol gaan spelen in ons leven. Jaren geleden was het nog de plaats om je even snel te wassen , nu is de badkamer dé kamer als het gaat om heerlijk ontspannen en relaxen.
Er wordt tegenwoordig dan ook uitgebreid aandacht besteed aan de inrichting van de badkamer. Haast alles is mogelijk! Inloopdouche, vrijstaand bad, 2 wastafels, zwevend toilet, stortdouche, stoomcabines, designradiatoren en sommige badkamers zijn zelfs voorzien van een televisie. De mogelijkheden zijn oneindig om je badkamer helemaal naar jouw smaak in te richten.

Informatie

Op deze pagina bieden we alle informatie voor de badkamer. Van renovatie tot nieuwe badkamers. Veel tips en bedrijven voor de aanschaf van een nieuwe badkamer.

Badkamer inspiratie

Meer Dochters

Alle dochters
Huis
Interieur 
Interieurstylist
Keukens
Outlet boxspring
Outlet keukens
Outlet meubels
Outlet- tuinmeubelen
Wonen
Verkoopstyling
Woning

Badkamer ontwerp planners

Virtuele badkamer ideeen Geberit

Hier kan je makkelijk in een handomdraai je eigen badkamer inrichten, en vol metleukebadkamer ideeen.

Video inrichting badkamer

Ideeën voor een badkamer inrichting
Met de juiste badkamer inrichting en indeling creëer je een sfeervolle, maar toch praktische en tijdloze ruimte. Stijlcoach Ruben geeft je in deze video vele bruikbare badkamer ideeën.

Badkamerontwerp

Gratis 3D Badkamer Ontwerpen.Gratis 3D badkamers ontwerpen met de Badkamerplanner.Laat u adviseren door uw sanitairspeciaalzaak met 3D badkamerontwerp

Badkamer ontwerpen

Baderie helpt u graag op weg met uw badkamerontwerp.
Met het 3D badkamer ontwerpprogramma kunt u eenvoudig aan de gang met het ontwerpen van uw droombadkamer.

Roomplanner-online.nl | Gratis 3D interieur ontwerper

Op roomplanner-online.nl maak je een handomdraai een 2- of 3D-ontwerp
van je nieuwe inrichting. Met een klik op de muis komt je keuken, woon- slaap of
badkamer vervolgens in de juiste verhouding op het computerscherm te staan.
Experimenteren met vloeren, kleuren, meubels, met verlichting of stoffering kan
dus helemaal geen kwaad! Meld je eenmalig aan en krijg onbeperkt en gratis
toegang tot de 3D interieur ontwerper!

Woningplan

Ontwerp zelf geheel gratis de mooiste ontwerpen voor je badkamer.

Badkamer tips

Badkamer Tips

Badkamer Gids

Toe aan een nieuwe badkamer? Met deze badkamer gids maak je een goede start bij het vinden van badkamer showrooms en winkels welke badkameraccessoires verkopen. In deze gids vindt alles voor de badkamer, behalve de badkamer showrooms vindt je tegel speciaalzaken, verwarmingsspecialisten, loodgieters, tegelzetters en sanitair speciaalzaken.

Een badkamer kopen. Hoe koop je een badkamer?

Op zoek naar een nieuwe badkamer? Dan is het zaak goed voorbereid op pad te gaan. Het ‘even’ uitzoeken van een badkamer is geen goed idee. Neem er uitgebreid de tijd voor en zorg ervoor dat alle afspraken en kosten van te voren op papier staan.

Nieuwe badkamer - Kosten & budget

U droomt van een nieuwe badkamer. Wellicht hebt u ook een verlanglijstje in uw hoofd Een dubbele wastafel, een whirlpool, een royale douche, dat mooie meubel wat u in een tijdschrift heeft gezien? Realiseer u dat voor de aanschaf van een nieuwe badkamer een reëel budget nodig is. En besef ook dat een nieuwe badkamer een investering voor jaren is. Investeer daarom in kwaliteit.

Hoe ontwerp je een badkamer...?

Befaamde ontwerpers storten zich op de badkamer als nimmer tevoren. Het is immers de plek die de lifestyle van de eigenaar op subtiele wijze weergeeft. Designers denken zowel aan de grote blikvangers zoals het bad of het badmeubel, als aan de meest kleine details zoals toiletborstels en zeepbakjes. Waar eens alles standaard wit was, is plaats gemaakt voor design en kleur. De mogelijkheden rijken mijlenver.

 

Wonenonline

De nieuwste trends op het gebied van badkamers.
Badkamerstrends 2012 tips inspiratie en ideeen.